Apartman 1 ****

Ovaj luksuzni komforni apartman smješten u prizemlju Ville Xaver.

Klimatizirana spavaća soba, osim izuzetno udobnog bračnog kreveta, ima i pripadajuću zasebnu kupaonicu (WC/tuš), ormar za garderobu, sef te sve potrebne sadržaje za miran san. Iz spavaće sobe staklena stijena vodi na prostranu terasu gdje možete provesti vrijeme uz jutarnju kavu ili ugodno cjelodnevno druženje.

Praktična, moderna kuhinja je potpuno opremljena svim uređajima potrebnim za Vaš dnevni ili višednevni boravak. Osim štednjaka i pećnice na raspolaganju Vam je i mikrovalna pećnica, aparat za kavu s našim poklon punjenjem te sav potrebni pribor, servisi za jelo i piće.

Klimatizirani dnevni boravak uključuje TV ravnog ekrana s ambijentalnom rasvjetom kao i mnoštvom satelitskih programa različitog govornog područja kako bi se svaki gost osjećao kao u vlastitom domu.

Udobni i praktični trosjed u trenu se može pretvoriti u dodatni ležaj za dvije osobe, a i pripadajući dvosjed može biti korišten kao pomoćni ležaj za Vaše dijete.

Dnevni boravak je pomićnom staklenom stijenom povezan s komfornom blagavaonicom za šest osoba, koja po potrebi može biti i zatvorena kao odvojeni prostor.

Za Vas ili Vaše goste predviđen je i dodatni toalet/WC koji ima pristup direktno iz prostranog predvorja čime se ne narušava privatnost gostiju.

Galerija