Apartman 2 ****

Ovaj luksuzni apartman smješten je na 1. katu Ville Xaver.

Posebnost ovog apartmana je prostrana terasa na sjevernoj strani kuće kao i veliki balkon koji se prostire cijelom širinom kuće te veže spavaću sobu s dnevnim boravkom.

Spavaća soba je klimatizirana i opremljena izrazito prostranim i udobnim bračnim krevetom, garderobom, sefom, noćnim ormarićima s romantičnim svjetiljkama za čitanje do kasno u noć. Jutarnja kava na balkonu pružiti će Vam lijep pogled na zelenilo i obližnji park, kao dobar početak jednog ugodnog dana u Zagrebu.

Dnevni boravak odiše udobnošću uz zasebni klima uređaj te moderni TV ravnog ekrana s ambijentalnom rasvjetom i mnoštvom satelitskih programa različitog govornog područja. Udobna kožna garnitura osigurati će Vam najviši komfor u Vašim slobodnim trenucima, a u kratkom vremenu možete ju prilagoditi i za smještaj dodatnih osoba u Vašem apartmanu. Za potpuni ugođaj i opuštanje na raspolaganju Vam je i kvalitetni muzički centar.

Klimatizirana kuhinja s blagavaonicom će Vas oduševiti svojim kontrastima gdje uz potpuno opremljen dio za kuhanje, udobnost djela za ručavanje omogućuje prostrani stol za šest osoba. Uz ambijent koji nudimo svaki boravak u tom dijelu apartmana biti će užitak.

Ovaj apartman sadrži i prostranu kupaonicu i WC uz komfornu tuš kabinu te pripadajući pribor koji će Vaš boravak učiniti što ugodnijim. Dodatno Vam je na raspolaganju i odvojeni toalet/WC s direktnim pristupom iz prostranog predvorja.

Galerija