Apartman 3 *****

Ovaj Delux apartman će Vas osvojiti na prvi pogled budući da se radi o jedinstvenom čarobnom potkrovlju koji na jednoj strani ima krovne prozore i pogled na fantastično nebo iznad Zagreba, a s druge strane veliku pomičnu staklenu stijenu s pogledom na prekrasan park i zelenilo koje Vam pruža mir bez obzira na smještaj u samom centru grada.

Potpuno klimatizirani otvoreni prostor s jedinstvenim prostorom kuhinje, blagavaonice, dnevnog boravka te dodatnog prostora za opuštanje čine cjelinu čiji šarm i ugodnost ostavljaju bez daha.

Moderna i potpuno opremljena kuhinja ukusno je ukomponirana u kosine koje diktiraju stare drvene grede.

Prostor za blagovanje će i jednostavan obrok napraviti užitkom; masivni drveni stol, ugodne kožne fotelje, frižider za vina.... Vama smo prepustili da servirate Vaš omiljeni obrok i najdraže piće...

Dnevni boravak odiše luksuznom udobnošću uz vrlo kvalitetan TV ravnog ekrana s mnoštvom satelitskih programa koji će Vam omogućiti da se i u Zagrebu osjećate kao u svom vlastitom domu. Na raspolaganju Vam je i DVD uređaj te muzički centar, a u čemu možete uživati udubno smješteni u komfornu kožnu garnituru.

Ukoliko želite uživati uz otvoreni prozor opuštajući se uz omiljenu knjigu ili novine, za Vas se u našem i Vašem penthousu nalazi i odvojena moderna garnitura za odmor i opuštanje, koja se u slučaju potrebe može prilagoditi za smještaj dodatnih osoba.

Spavaća soba mjesto je potpunog opuštanja. Odvojena od ostalog dijela apartmana omogućuje potpunu privatnost i komfor u prostranom bračnom krevetu te privatnoj kupaonici s kadom i svim potrebnim priborom. Ugrađeni krovni prozori pružiti će Vam nesmetani pogled na nebo, zagrebački plavo danju, a sanjalački ispunjeno zvjezdama noću.

Galerija