Poštovani gosti i prijatelji "Ville Xaver",

"Villa Xaver" smještena je u rezidancijelnom dijelu Zagreba, okružena zelenilom, a u neposrednoj blizini najužeg centra grada.

Villa se sastoji od 3 luksuzna apartmana opremljenih sa svime sto će vaš boravak u Zagrebu učiniti ugodnim i bezbrižnim;
klimatizacija, ekološko plinsko grijanje, potpuno opremljene kuhinje i blagovaonice, udobni i komotni luksuzni ležajevi, šarmantni dnevni boravci s mogućnošću smještaja vaše djece ili prijatelja, ugodni toaletni prostori za vas i vaše goste, nova generacija televizora s mnogobrojnim satelitskim programima, muzički uređaji, pokrivenost besplatnom wi-fi internetskom mrežom...
Na vama je da odaberete apartmane kategorizirane s visoke 4 ili pak najviših 5 zvijezdica.

Za vaše slobodno vrijeme i relaksaciju na raspolaganju vam je privatni wellness s finskom saunom i kardio spravama koje će održati i poboljšati vašu kondiciju. Onima kojima je pokretna traka za trčanje, orbitrec ili sobni bicikl ipak nedovoljno, pripremili smo i kvalitetne gradske i terenske bicikle kojima se možete koristiti u gradu ili po obližnjim šumskim putevima i stazama.
Masaža i pedikura je moguća u vlastitom apartmanu ili u salonu u neposrednoj blizini.

Našim gostima osigurali smo i transfer od i do zračne luke, odnosno željezničkog ili autobusnog kolodvora, a na vaš zahtijev rado ćemo organizirati za vas i najam različitih kategorija vozila s ili bez vozača te razne izlete i pojedinačne ili skupne obilaska muzeja i znamenitosti grada Zagreba, okolice, ali i cijele Hrvatske.
Za vas ćemo s veseljem organizirati i posjetu željenom kulturnom dogadjanju, sportskoj priredbi, koncertu ili izložbi, ali i specijalistima medicine ili kozmetike...

Nismo zaboravili niti na vaše ljubimce, psiće, mace, ptice...i oni su dobrodošli u "Villu Xaver"...

Na vaš zahtjev organiziramo dostavu hrane i pića u vaš apartman iz jednog od nebrojenih zagrebačkih restorana, ali možemo vam upriličiti i nezaboravni roštilj na otvorenom ili piknik.

Za goste koji dolaze s vlastitim vozilom, parkiranje je moguće ispred samog objekta, ali i na našem parkiralištu ili u grijanoj luksuznoj garaži. Za vašeg limenom ljubimca, rado ćemo organizirati klasično ili specijalno pranje i čišćenje.

Nadamo se da ćemo opravdati vaše povjerenje i da će vam boravak u našoj "Villi Xaver" ostati u lijepom sjećanju i da će ubuduće to biti vaša nova adresa u Zagrebu.

U očekivanju vaše posjete,

Srdačno Vaša
Lela Maček